Niche

Construct bedienden

De bouwsector blijft een belangrijke sector binnen onze economie. Om al deze bouwbedrijven te laten draaien zijn dan ook heel wat werkkrachten nodig. Niet enkel arbeiders, maar ook bedienden. En laat de zoektocht naar deze profielen nu net onze specialisatie zijn. Zoek je nog bedienden voor in de bouwsector? Dan ben je bij Vivaldis Interim aan het juiste adres. Lees snel verder!

Bouwbedienden om (op) te rekenen

Bouwplannen worden complexer, milieuvoorschriften strenger en technieken nog straffer. Iets dat je zelf ongetwijfeld binnen jouw bouwbedrijf wel merkt. De nood aan knappe koppen met ruimtelijk inzicht, reken- & tekentalent en interesse in de nieuwste technologieën blijft dus hoog. Geen wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om die felbegeerde Bachelors en Masters op te sporen. Gelukkig is net dát onze core business. 

Jouw partner in de bouwsector

We gaan al even mee in de construct wereld. Zo’n 10 jaar om exact te zijn! Dit wil zeggen dat de bouwsector en haar paritaire comités  geen geheimen hebben voor onze consulenten. Zij halen er dus elke dag de beste ingenieurs, werf- of projectleiders en andere topkandidaten uit én zorgen ervoor dat hun lonen en premies correct uitbetaald worden. 

Gedaan met die kopzorgen om de perfecte kandidaat te vinden. Vivaldis Interim helpt jouw bedrijf bij de recrutering van bedienden in de bouwsector.

Contracten op maat voor jouw (bouw)bedrijf

Op zoek naar een leergierige student voor de vakantieperiode of iemand met tonnen ervaring om je team te verrijken? Alles kan! De contractduur hoeft dus niet per week of per maand te zijn. Wíj matchen je met een gemotiveerde bouwbediende, jíj kiest op welke basis. 

Ben je op zoek naar bedienden in de bouw?

Ontdek onze andere niches

We use cookies to give you the best experience.