Hoe zal technologie op de werkvloer evolueren?

De toekomst van technologie volgens Steven Van Belleghem

Vivaldis Interim bestaat 30 jaar! Tijd om stil te staan bij ondernemerschap van de afgelopen decennia én vooruit te blikken naar de toekomst. Dat doen we in een reeks van 6 vragen, samen met Steven Van Belleghem, specialist in customer experience en Peter Hinssen, technologie-ondernemer en innovatie-expert.

Het antwoord van Steven Van Belleghem op:

hoe zal technologie ons werk beïnvloeden?

Augmented Intelligence op de werkvloer

Een neurochirurg zonder robotarm, een nieuwe wagen zonder boordcomputer… Ondenkbaar! Of het is alleszins geen toekomst gegund. Ja, technologie wordt meer en meer geïntegreerd op de werkvloer. En toch zal het de mens niet vervangen. Een combinatie van mens en technologie is een veel beter idee en zorgt voor Intelligence Augmented. Wat je je daarbij moet voorstellen, vertelt Steven Van Belleghem je in de video!

Me & my digital me op kantoor

Of jouw digitale zelf binnenkort een meeting heeft met het digitale alter ego van je medezaakvoerder? Als het van Steven afhangt, wordt dit snel de realiteit. En een grote stap voorwaarts! Want hoe meer taken je aan je digitale zelf kan uitbesteden, hoe meer jij kan focussen op zaken waar jij goed in bent én gepassioneerd door bent. Hetzelfde geldt uiteraard voor je medewerkers. De purpose en goesting die een sollicitant aan de dag brengt, zullen daarom steeds zwaarder gaan doorwegen in de war for talent.

Ben je op zoek naar kandidaten met veel goesting? Contacteer een Vivaldis kantoor. Wij matchen je met het juiste talent.

Wie is er aan het woord?

Steven Van Belleghem
is ondernemer, marketingdocent aan de Vlerick Business School, internationaal keynotespreker en opinieleider op het gebied van customer experience in een digitale wereld. Hij is partner van innovatiebureau nexxworks en schreef meerdere bekroonde management boeken waaronder ‘The Offer You Can’t Refuse’. Op zijn eigen YouTubekanaal zoomt hij in op de toekomst van customer experience en welke nieuwe technologieën daarbij komen kijken.

Op zoek naar een partner die 'de nieuwe werkgever' helemaal begrijpt? Contacteer onze consulenten hier. Wij helpen je zoeken naar het juiste talent

We use cookies to give you the best experience.