Heb je vragen over de interimsector?

Als werkgever heb je het ongetwijfeld druk druk druk! Daarom willen wij je op een aangename & snelle manier een antwoord bieden op die te maken hebben met sociale wetgeving. Vrij droge materie, klopt, maar toch ooh zo belangrijk voor u als werkgever en voor de uitzendkracht. We hebben deze informatie verwerkt in korte videoclips (2 minuutjes) die je kan bekijken wanneer je maar wil. Moest je hierna toch nog vragen hebben, neem je gerust contact op met je contactpersoon van jouw interimkantoor binnen Vivaldis.

Wat zijn ADV-dagen? Zijn ze betaald of onbetaald en waar heeft de uitzendkracht recht op? Deze vragen worden allemaal beantwoord in onze video.

Welke stappen moet je doorlopen als een uitzendkracht een arbeidsongeval heeft? In onze video vind je meer informatie hierover. 

Wil je weten of uitzendkrachten recht hebben op een eindejaarspremie? Wat de voorwaarden van die eindejaarspremie zijn? Hoe de aanvraag hiervoor gebeurt en hoe de eindejaarspremie uitbetaald wordt? Bekijk dan zeker onze video.
Hebben uitzendkrachten recht op betaalde feestdagen? Is er een verschil tussen uitzendkrachten die deeltijds of voltijds werken en in welke mate zij recht hebben op betaalde feestdagen? Krijgen uitzendkrachten ook vervangende feestdagen? Ontdek er alles over in onze video.
Hebben uitzendkrachten recht op maaltijdcheques? Op welke manier ontvangen zij die maaltijdcheques en wat bij verlies van de maaltijdchequekaart? Ontdek het in onze video.

Wie zijn de betrokken partijen bij een uitzendcontract? Wat zijn de verantwoordelijkheden van de werkgever? Welk arbeidsreglement is van toepassing? Wie betaalt het loon aan de uitzendkracht? Ontdek het allemaal in onze video

Vanaf wanneer heeft een uitzendkracht die als arbeider werkt recht op vakantiedagen? Hoe moet de uitzendkracht die vakantiedagen aanvragen? En hoe gebeurt de uitbetaling van het vakantiegeld? Alle informatie hieromtrent ontdek je in onze video.

Vanaf wanneer heeft een uitzendkracht die als bediende werkt recht op vakantiedagen? Hoe moet de uitzendkracht die vakantiedagen aanvragen? En hoe gebeurt de uitbetaling van het vakantiegeld? Alle informatie hieromtrent ontdek je in onze video.

Is je uitzendkracht ziek en weet je niet meteen wie je moet contacteren, wat de procedure is, hoe het juist zit met het doktersattest en de uitbetaling van de uitzendkracht? In onze video geven we je een antwoord op deze vragen. 

Waarom moet een werkgever gebruik maken van een externe preventiedienst Voor welke types contracten moet deze dienst ingeschakeld worden en waar vind je zo'n preventiedienst? Ontdek het in onze video.

Wat is een werkpostfiche? Wat is het doel ervan en wie moet dit hebben? Ontdek het in onze video.

Wat zijn de motieven van de werkgever? Ontdek het in onze video.
We use cookies to give you the best experience.