Onze niches & services

Niches

Construct

Vivaldis Construct draagt graag een (bak)steentje bij aan het succes van jouw bouwbedrijf! Onze tools: tien jaar ervaring, goedlachse consulenten en een proactieve houding. Geef toe, dat klinkt toch fantastisch? We matchen je met arbeiders en vakmannen waar jij op kunt bouwen. Skills, check! Goesting, check! Contract & veiligheidsattesten, check! Voor je het weet komt die construct-kanjer jouw richting uit.

Technics Bedienden

De technische sector blijft een belangrijke sector binnen onze economie. Om al deze bedrijven te laten draaien zijn dan ook heel wat gespecialiseerde werkkrachten nodig. Niet enkel arbeiders, maar ook technische bedienden. En laat de zoektocht naar deze profielen nu net onze specialisatie zijn. Zoek je nog een technische bediende voor je bedrijf? Dan ben je bij Vivaldis Technics Bedienden aan het juiste adres. Lees snel verder!

Office

Wat zouden bedrijven zijn zonder een team van puntjes-op-de-i freaks? (Het antwoord: niet veel!) Zoekt jouw team of afdeling die puntjes-achter-de-komma boekhouder, onmisbare klantenservicemedewerker of goedlachse marketingassistent waar heel wat hr-managers jaloers op zouden zijn? Wij vinden de perfect match!

Finance

Sommigen zijn beter met woorden, anderen met cijfers. En door die laatsten laat elke CEO zich graag flankeren. Zo iemand die gepassioneerd is door kwartaalcijfers, droomt in statistieken en zelfs zijn boodschappenlijstje budgetteert, gewoon omdat het kan. Het geheim zit hem echter in het vinden van een wiskundig wonder met een sterke teamspirit en sociale vaardigheden. Gelukkig hebben wij er altijd enkele in onze database zitten.

Maritime & Logistics

Heeft jouw bedrijf wind in de zeilen? Dan zorgen wij dat het volk dat mee aan boord stapt de logistieke microbe stevig te pakken heeft! Al meer dan 30 jaar heeft Vivaldis voet aan wal in de haven, dus we weten perfect welke skills een kandidaat moet hebben om veilig aan te meren in jouw logistiek of maritiem bedrijf, zodat jullie samen koers kunnen zetten naar een topbestemming!

Chauffeurs

Nood aan extra mensen in jouw team, maar dan op de weg? Bij Vivaldis Chauffeurs ben je aan het juiste adres. Door een grote poule aan kandidaten met brede ervaringen en interesses, hebben wij vast wel een geknipte kandidaat ter beschikking. Onze kandidaten houden van alles wat wielen heeft. Zo beschikken wij over taxichauffeurs, koeriers, buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs. Deze laatste vertoeven naast onze Belgische wegen ook graag in het buitenland en toveren hun vrachtwagen graag om in hun tweede thuis.

Technics

De productiehal is het kloppende hart van je bedrijf. It never skips a beat. Want stilstand betekent productiviteitsverlies, leveringen die niet kunnen gebeuren of de planning moet helemaal aangepast worden. Die nachtmerrie bespaar je je met een technisch gekwalificeerde onderhoudstechnieker die over jouw goed geoliede machine waakt. Een reddende engel die je uit de nood helpt bij storingen. Onze specialiteit? Die felbegeerde technici vinden.

Services

Foreign

Is taal iets minder van belang en zijn ervaring, kansen en werkkrachten met straffe skills dat wél? Laat je begeleiden door Vivaldis Foreign om jouw team te verrijken.

Payroll

Personeel correct inschrijven en verlonen was nog nooit zo eenvoudig met Vivaldis Payroll. Heb jij graag zelf de planning en contracten van flexibele werknemers in handen? Met Vivaldis Payroll beheer je alles digitaal. Op een moment dat het jou uitkomt.

Op zoek naar de geknipte werknemer voor jouw bedrijf?

Dan is een werknemer met een rugzak vol ervaring net wat je zoekt. Vivaldis kent er heel wat. Onze uitzendkrachten deden bij elke opdracht nieuwe inzichten op. Dat maakt van hen gedreven werkkrachten die meteen kunnen meedraaien in jouw team.

Zoek je zo’n enthousiasteling, voor heel even of voor een langere periode? We helpen je graag verder.