Vandaag de dag transporteren we goederen over de hele wereld. Om dit in goede banen te leiden, hebben bedrijven talentvolle logistieke medewerkers nodig. Ben je voor jouw bedrijf nog op zoek naar zo’n logistieke medewerkers? Dan zit je bij Vivaldis Interim goed. Samen vinden we de de ideale kandidaten om jouw logistiek team te versterken.

Samen stellen we het ideale logistieke team samen voor jouw bedrijf

Schoenen uit China, appelsienen uit Marokko en superfoods uit Guatemala… Om deze goederen snel op de juiste bestemming te krijgen, rekent de maritieme & logistieke sector op een sterk team aan wal. Dat bestaat uit eigenwijze werknemers met een talenknobbel, die houden van een uitdaging en gebeten zijn door shipping, transport en logistiek. Mét ervaring, als het even kan. Zo’n team samenstellen is een uitdaging op zich, horen we je denken. Klopt helemaal. Vivaldis Interim helpt je bedrijf bij het vinden van de perfecte logistieke profielen.

Jouw partner in de maritieme sector

Net als jij ademen wij zeelucht, tellen we containers bij het slapengaan en weten we dat expeditie niets met een tv-programma te maken heeft. We kennen de shippingsector van A tot Z en voelen dan ook snel wanneer de juiste vis in jouw net zwemt. Dat we al sinds 1991 meegaan in de haven van Antwerpen heeft daar alles mee te maken. Want ondertussen bouwden we een ferme database en een ijzersterk netwerk op, waarvan onze consulentes – na een intensieve Portilog-opleiding – de schakels vormen.

Het ideale contract voor jouw logistieke medewerker

Stapt er een nieuwe werknemer aan boord? Dan hoeft dat niet per se op basis van een wekelijks of maandelijks interim contract. Ook als je op zoek bent naar een freelance expediteur of een trouwe douanier voor een vast contract, zit je bij ons goed. Wíj matchen je met een getalenteerde enthousiasteling, jíj kiest op welke basis.