Van vrachtwagenchauffeurs naar koeriers naar buschauffeurs… De term chauffeur is breed en heel wat bedrijven zijn op zoek naar chauffeurs. Is jouw bedrijf nog op zoek naar chauffeurs voor het vervoeren van je goederen? Dan ben je bij Vivaldis Interim aan het juiste adres. Samen zoeken we de perfecte kandidaat om jouw goederen te vervoeren.

Chauffeurs voor elk bedrijf

Nood aan extra mensen in jouw team, maar dan op de weg? Bij Vivaldis Chauffeurs ben je aan het juiste adres. Door een grote poule aan kandidaten met brede ervaringen en interesses, hebben wij een geknipte kandidaat ter beschikking. Onze kandidaten houden van alles wat wielen heeft. Zo beschikken wij over taxichauffeurs, koeriers, buschauffeurs en vrachtwagenchauffeurs. Deze laatste vertoeven naast onze Belgische wegen ook graag in het buitenland en toveren hun vrachtwagen graag om in hun tweede thuis.

Chauffeur gezocht? Gevonden!

True story: ervaring is de beste leermeester. Wij kennen de transportsector van A tot Z en voelen het dan ook in onze kleine teen wanneer de puzzel past. Al sinds 1991 helpen onze consulenten mensen naar een job op vier of meer wielen. Om de focus volledig op chauffeurs (vrachtwagenbestuurders, buschauffeurs, taxichauffeur, koeriers…) te kunnen leggen, richtten wij onze specialisatie ‘Vivaldis Chauffeurs’ op met experts die jou graag verder helpen aan talent op de weg.

Chauffeurs voor korte, lange of vaste opdrachten? Alles kan!

Wil jij graag een chauffeur aan de slag op interimbasis? Dat is mogelijk. Ga je toch liever voor een schot in de roos? Dat kan ook! Korte, lange of vaste opdrachten. Vivaldis Chauffeurs gaat op zoek voor jou naar de witte raaf. Wij zoeken de ideale kandidaat, jij kiest op welke basis.