Elk bedrijf heeft nood aan bedienden die de boel draaiende houden. Denk aan je marketing, sales en customer service afdeling. Wat zou je zonder deze medewerkers moeten? De zoektocht naar nieuwe office profielen is niet altijd even makkelijk. Maar laat dat nu net onze specialisatie zijn. Samen gaan we op zoek naar de ideale profielen voor jouw bedrijf.

Office medewerkers, de lijm van je bedrijf

Marketing, sales, finance, customer service… Zonder zou een dienstverlenend bedrijf niet veel voorstellen. Of zonder de bedienden die de boel doen draaien toch. Het komt er dus op aan de juiste kandidaat te kiezen. Al is het niet evident om een enthousiasteling met administratief talent te vinden die écht bij jouw bedrijf past, voor the long run dus. Laat dat nu net onze sterkte zijn.

De ideale office medewerkers voor jouw bedrijf 

We zeiden het al, elk bedrijf rust op dezelfde pijlers. Een bedrijfscultuur daarentegen is uniek. We zagen al zo veel kmo’s de revue passeren, dat we met gesloten ogen kunnen zeggen welke kandidaat er met veel goesting op welke bureaustoel gaat zitten. Ervaring in de kmo-wereld is dan wel onze troef, het is niet dát waar we naar op zoek zijn als we diep in iemands ogen kijken. Goesting om er iets van te maken, dat wél.

Samen gaan we op zoek naar de ideale administratieve bedienden voor jouw bedrijf.

Kantoormedewerkers op korte of lange termijn, het kan!

Bachelors en masters op interimbasis? Het kan! Al hoeft dat niet per se per week of per maand te zijn. We matchen jouw team ook met hogeropgeleiden op lange termijn of zelfs freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu kiest voor korte, lange of vaste opdrachten, wíj selecteren voor jou een gemotiveerde kantoormedewerker, jíj kiest op welke basis.