Liep je de geknipte werknemer nog niet tegen ‘t lijf? Tijd om je horizon te verbreden.

Bij Vivaldis Foreign slaan we een brug tussen knelpuntvacatures en werknemers met buitenlandse roots die staan te springen om aan de slag te gaan in de bouw, industrie, logistiek/transport of techniek. Onze consulenten begeleiden deze anderstaligen naar de ideale jobmatch en regelen een wettelijk contract.

Professionals gezocht?

Werken met een gedreven team, daar droomt elke ondernemer van. Alleen zijn nieuwe, goede teamleden moeilijk te vinden en behouden. Tenzij je je blik verruimt. Want heel wat professionals zijn niet in België geboren, maar dromen van een job op de Belgische arbeidsmarkt. Een job die perfect aansluit bij hun vakkennis en ervaring. Dat is precies onze specialiteit bij Vivaldis Foreign: waardevolle werkkrachten inzetten op de juiste plaats.

We bezorgen je straffe, betrouwbare werknemers onder een Belgisch contract en aan een transparante prijs. Er zijn al te veel verhalen van buitenlandse werknemers die verstrikt raken in illegale arbeidsomstandigheden, toch?

In de taal van de kandidaat

Engels mag dan wel een wereldtaal zijn, bij Vivaldis spreken we de moedertaal van de kandidaat. Alle officiële documenten worden dan ook vertaald. Zo zijn we er zeker van dat de kandidaat begrijpt onder welke voorwaarden hij aan het werk gaat. En op welk loon, verlof en andere wettelijke voordelen hij of zij in België recht heeft. Zo slaapt iedereen op beide oren.

Wij vullen jouw knelpuntvacature in!

Is taal iets minder van belang en zijn ervaring, kansen en werkkrachten met straffe skills dat wél? Laat je begeleiden door Vivaldis Foreign om jouw team te verrijken.

  • Onze database telt talenten in de sectoren bouw, industrie, logistiek/transport of techniek
  • We werken conform de Belgische wetgeving.
  • Onze contracten zijn steeds 100 % juridisch correct.
  • We gaan al 30 jaar mee in de uitzendsector.
  • Onze prijs is transparant.
  • Onze gespecialiseerde consulenten rekruteren in de taal van de sollicitant