Administratie en financiën, het is niet voor iedereen weggelegd, maar wel elk bedrijf heeft deze profielen nodig. Is jouw bedrijf nog op zoek naar boekhouders, administratieve medewerkers, accountants…etc.? Dan ben je bij Vivaldis Interim aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte finance kandidaten voor jouw bedrijf.

Bewakers van de financiële gezondheid van jouw bedrijf

Sommigen zijn beter met woorden, anderen met cijfers. En door die laatsten laat elke CEO zich graag flankeren. Zo iemand die gepassioneerd is door kwartaalcijfers, droomt in statistieken en zelfs zijn boodschappenlijstje budgetteert, gewoon omdat het kan. Het geheim zit hem echter in het vinden van een wiskundig wonder met een sterke teamspirit en sociale vaardigheden. Gelukkig hebben wij er altijd enkele in onze database zitten.

Met Vivaldis op zoek naar een nieuwe Finance collega

Vivaldis gaat al even mee, sinds 1991 om precies te zijn. Doorheen de jaren doken we in de hoofden van de knapste rekenkoppen. De jobinhoud en vaardigheden van financiële functies kennen we dan ook als onze broekzak. Net zoals de verschillende paritaire comités en administratieve addertjes die bij hun loonadministratie komen kijken. Dat deze cijfersaddicts hun loonbrief gaan nakijken is zeker. Dus rekenen wij ook alles een paar keer na.

Hét perfecte contract voor dé perfecte financiële medewerker

Accountants, analisten, credit controllers of dossierbeheerders op interimbasis? Het kan! Al hoeft dat niet perse per week of per maand te zijn. We matchen ze ook aan vaste jobs en zoeken zelfs jobs op maat voor freelancers die meer zekerheid en perspectief willen. Of je nu korte, lange of vaste opdrachten aanbiedt, Vivaldis helpt die bureaustoel vullen met een geknipte kandidaat.