De technische sector blijft een belangrijke sector binnen onze economie. Om al deze bedrijven te laten draaien zijn dan ook heel wat gespecialiseerde werkkrachten nodig. Niet enkel arbeiders, maar ook technische bedienden. En laat de zoektocht naar deze profielen nu net onze specialisatie zijn. Zoek je nog een technische bediende voor je bedrijf? Dan ben je bij Vivaldis Technics Bedienden aan het juiste adres. Lees snel verder!

Technische bedienden om (op) te rekenen

Bouwplannen worden complexer, milieuvoorschriften strenger en technieken nog straffer. Iets dat je zelf ongetwijfeld binnen jouw bedrijf wel merkt. De nood aan knappe koppen met ruimtelijk inzicht, reken- & tekentalent en interesse in de nieuwste technologieën blijft dus hoog. Geen wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om die felbegeerde Bachelors en Masters op te sporen. Gelukkig is net dát onze core business.

Jouw partner in de verschillende sectoren

We gaan al even mee in de Belgische arbeidsmarkt. Reeds meer dan 30 jaar! Dit wil zeggen dat de bouwsector, metaalsector, houtindustrie, betonindustrie, tuinbouw en andere specifieke sectoren geen geheimen hebben voor onze consulenten. Zij halen er dus elke dag de beste ingenieurs, werf- of projectleiders, calculators en tekenaars, technisch-commerciële specialisten en andere topkandidaten uit én zorgen ervoor dat hun lonen en premies correct uitbetaald worden.

Gedaan met die kopzorgen om de perfecte kandidaat te vinden. Vivaldis helpt jouw bedrijf bij de recrutering van technische bedienden.

Contracten op maat voor jouw (bouw)bedrijf

Op zoek naar een leergierige student voor de vakantieperiode of iemand met tonnen ervaring om je team te verrijken? Alles kan! De contractduur hoeft dus niet per week of per maand te zijn. Wíj matchen je met een gemotiveerde specialist, jíj kiest op welke basis.