Ben je op zoek naar werknemers in de bouwsector? Dan zit je bij Vivaldis Interim goed! Wij helpen jou en je bedrijf bij het vinden van de beste werkkrachten in de bouw. Met jaren ervaring binnen de bouwsector weten we waar te zoeken en hebben de paritaire comités van de bouwsector geen geheimen meer voor ons. Ben je nog op zoek naar vakmannen? Lees dan snel verder.

Arbeiders om op te bouwen

De doorsnee Belg wordt geboren met een baksteen in zijn maag. Top voor de bouwsector natuurlijk! Aan zelfstandige stielmannen dus ook geen gebrek. Maar ook zij groeien en nemen vakmannen in loondienst. En dat zijn best arbeiders die houden van afwisselend werk, frisse buitenlucht en prachtige zonsopgangen. Wij weten ze te vinden!

Jouw partner in de bouwsector

Vivaldis en de bouwsector, dat is – letterlijk en figuurlijk – een constructieve samenwerking die al 10 jaar staat als een huis. En dat is niet enkel te danken aan onze goede neus voor arbeiders met goesting. Door onze ervaring weten we vandaag precies welke skills bij een bepaalde job horen en zien dan ook meteen wie op welke werf zou passen. Zo vinden we voor jouw bouwbedrijf de ideale vakmannen.

Safety first

Een werf telt heel wat uitdagingen, van kelder tot nok. Veiligheid en attesten zijn dan ook dé keywords in de bouwsector. En ook daar zien we op toe, van de vorming van kandidaten, tot het hernieuwen van VCA’s en zelfs opvolging op de werf.