Waarom vivaldis

Op zoek naar de geknipte werknemer voor jouw bedrijf?

Jij wilt het beste voor jouw bedrijf. Dat treft, wij ook! Dus gaan we niet slapen voor we een uitzendkracht vonden die 150% bij je bedrijf past. Zolang we die niet vonden, wordt er ook niets gefactureerd.

Onze zoektocht verloopt trouwens niet met de natte vinger. Na een professionele selectie matchen we onze topkandidaat – die met de beste competenties en mentaliteit – met jouw bedrijf. Zo zijn we gerust dat zowel jij als die nieuwe medewerker gelukkig wordt én blijft. Om die garantie waar te maken, volgen we de match op.

In ruil daarvoor vragen we jou om je match goed te soigneren. Door hem of haar meteen op te nemen in je team en als volwaardige collega te beschouwen. Zo groeit de kandidaat uit tot een trotse, betrokken werknemer die goede bedrijfsresultaten behaalt. En dat leidt dan weer tot meer kwaliteit en minder verloop. Win-win-win-win!

Onze drie
beloftes

‘Een persoonlijke band met onze klanten is onze sterkte’, heb je ongetwijfeld al bij elke interimkantoor gehoord. Awel, wij hebben dit cliché in drie duidelijke beloftes gegoten. Dat zegt net iets meer.

Recruiter voorop

Bij Vivaldis bespeur je geen salesteam om contact te leggen met jou of je bedrijf. Onze recruiters trekken zélf op pad om jullie te leren kennen. Zo gaat er geen essentiële informatie verloren.

Altijd op de hoogte

Elk van onze teams telt maximum drie consulenten. Via teammeetings, mails, telefoontjes en desnoods vuursignalen houden ze elkaar van alle lopende projecten op de hoogte. Een update nodig? De recruiter aan de andere kant van de lijn vertelt je meer.

Netwerk

Onze kantoren vormen een regionaal netwerk en delen de kandidaatprofielen en vacatures onderling. Geen geknipte loodgieter of expediteur beschikbaar in jouw kantoor? No problemo, de buren van een nabij gelegen kantoor kunnen je zeker helpen.

ONTDEK ONZE

Niches

Foreign

Construct

Technics Bedienden

Office

Finance

Maritime & Logistics

Chauffeurs

Technics

Payroll

Over Vivaldis

Werk is wat we er samen van maken

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen…. ’t Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven.

Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past.

Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.

Over Vivaldis

Hoe doen we dat?

Het liefst vertellen we hier hoe we mensen, bedrijven en Vivaldis doen groeien door voor elk toptalent dé droomjob te vinden.

Dat kunnen we helaas niet. Simpelweg omdat droomjobs niet bestaan.

Mensen met veel goesting en moed om ervoor te gaan, die bestaan wél. En die weten we te vinden ook. Hoe we die net vinden, valt niet te beschrijven in een paar regels. We werken nu eenmaal met mensen en elke kandidaat, elk bedrijf en elke Vivaldis-medewerker heeft zo zijn eigen hier-word-ik-vrolijk-van formule.

Daarom krijgt iedereen bij Vivaldis de speelruimte om zelf zijn eigen gelukselementen bij elkaar te voegen én in te zetten.

Over Vivaldis

Leading Employer

Tromgeroffel… 🥁 Wij hebben iets fantastisch aan te kondigen, want Vivaldis is uitgeroepen tot Leading Employer! 🎉 Slechts 1% van alle werkgevers ontvangt deze titel van leading employer of ja, simpel gezegd eigenlijk de beste werkplaats om te werken! Dat vinden wij zeker, maar ook leuk om deze (h)erkenning te komen ontvangen. Het grappige? Toen de vraag kwam wat we deden om deze award binnen te slepen, was ons antwoord: “Niets”. Oké, we deden natuurlijk wél iets. Maar dit onderstreept hoe onze oprechte en gepassioneerde aanpak vanzelf tot deze mooie waardering heeft geleid. Een prijs is pas echt iets waard als het een echte, unieke prestatie viert.

En hier zijn we dan, fier als een gieter, met een glanzende nieuwe trofee die onze inspanningen erkent! Deze prijs, gebaseerd op een reeks verscheidene parameters, is een mooie bekroning van onze inzet om marktleider te zijn in werkmotivatie. We gaan er dan ook alles aan doen om deze titel te behouden én dat gaat ons wel lukken! Een dikke merci aan iedereen die dit met ons viert! 🏆🥳

50+
Steden
Van de zee tot aan de Westhoek, Vivaldis helpt je overal verder
75+
Kantoren
Al onze kantoren staan in contact met elkaar. Dat is 75 keer meer kans op de juiste match.
200+
Consulenten

Meer dan 200 toppers doen dagelijks wat ze het liefste doen: bedrijven en sollicitanten matchen.

Persoonlijke benadering

“Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke benadering. Geen eerste contact met een sales profiel die mooie praatjes verkoopt, maar een recruiter die meteen tot de kern van de zaak komt en de focus op de mensen legt.”

Wouter
Customer Experience Manager

“De no-nonsense en flexibele aanpak van het Vivaldis team zorgt steeds voor een snelle en kwalitatieve service. Zij ontzorgen ons om goede medewerkers te vinden, net zoals onze missie naar de klanten luidt: wij nemen uw bouwzorgen over.”

Mathieu Gijbels
Oprechte, enthousiaste business partner — Mathieu Gijbels

“Ons constructief partnership met Vivaldis wordt vooral gekenmerkt door het positieve contact met de consulenten en de snelle respons van het kantoor. Vriendelijkheid en wederzijds begrip zijn eveneens 2 kenmerkende eigenschappen in onze professionele relatie.”

Weba
Joviale, no-nonsense bestuurder — WEBA Deinze

“Ik werk graag met Vivaldis Interim omwille van de korte opvolging en feedback die we systematisch krijgen bij het stellen van een vraag. Het persoonlijke contact met eenzelfde team sinds jaren, maakt dat het kantoor onze profielen door en door kent.”

Indaver
Spontane, dynamische management assistant — Indaver