Construct (4)

Elektronische controlekaart eC32

Als het even tegenzit (met het weer) en u moet uw arbeiders voor de zoveelste keer naar huis sturen omwille van onvoorziene weersomstandigheden, dan is dat bijhouden en invullen van de papieren controlekaart er nét teveel aan. Met enige trots mogen wij u dan ook zeggen dat Vivaldis Construct zopas in een pilootproject van de RVA gestapt is als enige uitzendpartner. Wij laten u dan ook graag mee genieten van de administratieve vereenvoudiging die dankzij deze samenwerking mogelijk gemaakt werd. Voortaan mogen zowel uw arbeidskrachten als uzelf vaarwel zeggen tegen de papieren controlekaart en het validatieboek. Bekijk het korte videofragment met de praktische uitleg rond het gebruik van de nieuwe elektronische controlekaart die voortaan deze administratieve rompslomp een halt toeroept.

De controlekaart app voor tijdelijk werklozen is een gamechanger in de wereld van werkloosheidsregistratie. In een inspirerend gesprek met Philip Gyssels, een ervaren RVA-manager, ontdekten we hoe dit idee tot stand kwam en welke voordelen het biedt voor zowel werkgever als werknemer. Het ontwikkelen van de controlekaart- app was geen eenvoudige taak, gezien de complexiteit van de werkgeverskant. Maar met een vastberaden team werd een gebruiksvriendelijke app gecreëerd voor tijdelijk werklozen.

Het elektronisch opslaan van gegevens in de databank is een van de grootste voordelen van de app. Verloren papieren formulieren behoren tot het verleden, terwijl werkgevers en werknemers kunnen vertrouwen op veilige digitale opslag. Zonder nog maar te spreken over het verminderde papierverbruik dat leidt tot een positieve impact op het milieu en bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving. De aanmelding voor het Pilot project is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Binnen een week kunnen klanten genieten van de voordelen van de app, die echter wel verschillen tussen sectoren zoals de bouwsector.

Tijdens de pilotfase registreren werkgevers zich als pilotgebruikers, waarna alle werkgevers de app kunnen gebruiken na het afleggen van een verklaring. Hoewel de start uitdagend was, werden positieve ervaringen gemeld naarmate gebruikers vertrouwd raakten met de app. Kortom, de controlekaart app verbetert de werkloosheidsregistratie voor tijdelijk werklozen aanzienlijk. Het proces wordt efficiënter, administratieve rompslomp wordt verminderd en er ontstaat een betrouwbaar digitaal platform. Met de voordelen van elektronische gegevensopslag en naadloze integratie met werkgevers is deze app een cruciale stap naar een modernere RVA en betere dienstverlening aan tijdelijk werklozen. Lees meer info op de website van de RVA.

Nog vragen over de elektronische controlekaart?

Kom in contact met één van onze uitzendconsulenten.