JOBHOROSCOOP:

Zo herken je een waterman op de werkvloer

Verjaart een van je collega’s tussen 20 januari en 18 februari? Dan staat er een Waterman aan je zijde. Of ben jij zelf gezegend met dit sterrenbeeld? Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over Watermannen op de werkvloer. 

Vijf verklarende must-knows over het werkgedrag van de Waterman:

1. Vrijheid is een must

Een Waterman houdt van vrijheid, autonomie en een goede werk-privébalans. Daarom zijn deze collega’s vaak wat gereserveerder. Met zelfstandig werk, flexibele uren en ruimte voor eigen inbreng voelt de Waterman zich goed.

 

2. A touch of humor

Teamwerk ligt niet meteen in zijn of haar natuur. En toch liggen Watermannen goed in de groep. Dat heeft veel te maken met hun gevoel voor humor en taal. Een zware vergadering op de planning? Nodig een Waterman uit om het luchtig te houden.

3. Getalenteerde out of the box denkers

Heb je nood aan een innovatieve oplossing? Of breek je je brein over iets? Vraag hulp aan een Waterman, dé expert in out of the box denken. Die creativiteit en nieuwe invalshoeken werken aanstekelijk voor collega’s! De keerzijde? Ze denken veel na en zijn vaak verzonken in eigen gedachten. Ssst… laat die goede ideeën maar even rijpen!

 

4. Empathie in overvloed

Watermannen zijn sociale, medelevende collega. Ze hebben oog voor gevoelens en ideeën van collega’s. En dat spreken ze ook uit, want authenticiteit ligt in het verlengde van hun empathische vermogen. Krijg je een compliment van een Waterman? Dan mag je er zeker van zijn dat dit recht uit het hart komt.

 

5. Never ever boring

Watermannen kunnen soms bizar overkomen. Hun unieke blik op de wereld en creativiteit worden niet door iedereen begrepen. Maar het zorgt er wel voor dat het nooit saai is op de werkvloer. Deze harde werker zorgt voor een gekke, maar positieve vibe!

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een waterman om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.