PODCAST-COVER-EN-BANNERS-03-2048x683

Win goud op de werkvloer: Wesley Sonck deelt tips voor meer energie op het werk.

Giet jij al gapend een kopje koffie binnen om vol energie aan je werkdag te beginnen? Wil je lekker fit zijn en goed presteren? Goed! Want, een gebrek aan energie heeft namelijk ook effect op je productiviteit. Maar deze podcast brengt goed nieuws: het hoeft niet zo te zijn. In deze aflevering gaan we spieken bij de sportwereld. Wesley Sonck laat zijn licht schijnen op energievreters en gezonde energizers.

Van topsporter, presentator tot bondscoach bij U19: Wesley Sonck schuift bij ons aan tafel en deelt zijn passie voor voetbal, als coach én als speler. Durf fouten te maken, steek geen energie in dingen die je niet kan veranderen en ga er de volle 100% voor. Met die wijze woorden van Wesley krik jij het energiepeil op de werkvloer zo weer op.

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering:

  • Wist je dat wanneer je voor een wedstrijd naar opzwepende muziek luistert, je met een bom energie het veld oploopt? Ook het proberen waard wanneer je tijdens de werkdag last krijgt van een dipje.
  • Wesley gaat dieper in op zijn levensmotto: “Niks voor niks”. Als er één ding is waar hij van overtuigd is, dan is het wel dat een goede voorbereiding goud waard is.
  • Wesley deelt een aantal onmisbare tips voor een gezond team. We lichten alvast een tipje van de sluier op: TEAM staat voor Together Everybody Achieves More! Jawel, dat lees je best twee keer.
  • Omring jezelf met de juiste mensen en vooral een team dat je energie geeft.
  • Politieagent spelen op de werkvloer of vertrouwen en krediet geven? Wesley vat ‘t krachtig samen: “Wees streng, maar rechtvaardig. En wil je vertrouwen? Dan moet je vertrouwen geven!”
  • Klikt het of botst het? We praten over hoe een coach de teamspirit kan kraken of maken.
  • Verliezen… we hebben er allemaal een hekel aan. Wesley geeft ons een kijkje achter de schermen en legt uit hoe je een positieve groei mindset creëert.

“Niets voor niets”

Wat we vermeld hebben in deze aflevering:

  • Met U19 verzilvert Wesley Sonck, als bondscoach, de toekomst van het Belgische voetbal.
  • Zie Wesley aan het werk in Extra Time en De Container Cup.

Geen zin om te lezen?

Beluister nu onze podcast.