Win goud op de werkvloer: Wesley Sonck deelt tips voor meer energie op het werk.

Wesley Sonck deelt tips
Giet jij al gapend een kopje koffie binnen om vol energie aan je werkdag te beginnen? Wil je lekker fit zijn en goed presteren? Goed! Want, een gebrek aan energie heeft namelijk ook effect op je productiviteit. Maar deze podcast brengt goed nieuws: het hoeft niet zo te zijn. In deze aflevering gaan we spieken bij de sportwereld. Wesley Sonck laat zijn licht schijnen op energievreters en gezonde energizers.

Geen zin om te lezen?

Beluister dan nu onze podcast

Deze week te gast

Van topsporter, presentator tot bondscoach bij U19: Wesley Sonck schuift bij ons aan tafel en deelt zijn passie voor voetbal, als coach én als speler. Durf fouten te maken, steek geen energie in dingen die je niet kan veranderen en ga er de volle 100% voor. Met die wijze woorden van Wesley krik jij het energiepeil op de werkvloer zo weer op.
"Niets voor niets"
Wesley Sonck

Dingen die je niet mag missen in deze aflevering

  • Wist je dat wanneer je voor een wedstrijd naar opzwepende muziek luistert, je met een bom energie het veld oploopt? Ook het proberen waard wanneer je tijdens de werkdag last krijgt van een dipje.
  • Wesley gaat dieper in op zijn levensmotto: “Niks voor niks”. Als er één ding is waar hij van overtuigd is, dan is het wel dat een goede voorbereiding goud waard is.
  • Wesley deelt een aantal onmisbare tips voor een gezond team. We lichten alvast een tipje van de sluier op: TEAM staat voor Together Everybody Achieves More! Jawel, dat lees je best twee keer.
  • Omring jezelf met de juiste mensen en vooral een team dat je energie geeft.
  • Politieagent spelen op de werkvloer of vertrouwen en krediet geven? Wesley vat ‘t krachtig samen: “Wees streng, maar rechtvaardig. En wil je vertrouwen? Dan moet je vertrouwen geven!”
  • Klikt het of botst het? We praten over hoe een coach de teamspirit kan kraken of maken.
  • Verliezen… we hebben er allemaal een hekel aan. Wesley geeft ons een kijkje achter de schermen en legt uit hoe je een positieve groei mindset creëert.
laat je kmo groeien
Voel jij dat er meer in jouw bedrijf, in jouw team en in jou zit? Maar weet je niet goed waar te beginnen?

Wij verzamelden de meest nuttige tips voor kmo-succes in ons e-book ‘Denk groter dan je bent’. 

We leren je anders kijken, denken en groeien, als ondernemer én als mens.

En ja, het is gewoon leuk om te lezen!

We use cookies to give you the best experience.