JOBHOROSCOOP

5 troeven van een Boogschutter op de werkvloer

Tussen 22 november en 21 december zingen we ‘lang zullen ze leven’ voor alle Boogschutters! Heb jij het geluk om zo iemand in jouw team te hebben? Dit avontuurlijke sterrenbeeld heeft een sterk moreel kompas. Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over dit vuurteken.

Vijf weetjes over het werkgedrag van een Boogschutter:

1. Drang naar groei en innovatie

Boogschutters vinden vrijheid belangrijk. Vertel hen dus niet hoe ze hun werk moeten doen, maar schenk hen het vertrouwen om de dingen op hun eigen manier te doen. Deze collega’s zijn altijd op zoek naar grenzen en groei. Ideaal voor bedrijven die innovatie hoog in het vaandel dragen.

2. Eerlijk duurt het langst

Wat is het beste voor het bedrijf, collega’s en klanten? De Boogschutter-collega denkt er continu over na. Dat heeft alles te maken met zijn sterk moreel kompas. Vraag gerust naar zijn gedachtenstroom, want het liefste wat de Boogschutter doet, is hierover in gesprek gaan. 

3. Waardevol klankbord

Een Boogschutter-collega staat altijd klaar met raad. Pitch je bezorgdheid of probleem en de Boogschutter toont je een andere invalshoek. Het maakt van hen integere managers en een waardevol klankbord. Via hun rol van raadgever smeden ze sterke banden en dragen zij bij aan de teamspirit.

4. Nooit een saai moment

Ben je op zoek naar een teamlid dat afwisseling brengt? Dan is de spontane Boogschutter de collega die je zoekt! Zijn impulsieve kantje zorgt ervoor dat verveling nooit kan toeslaan en dat er zich geregeld een verandering of nieuwe situatie voordoet.

5. Aanstekelijke zin voor avontuur

In de meeste bedrijven is verandering moeilijk. Maar niet met een Boogschutter aan het roer. Hun zin voor avontuur werkt aanstekelijk en zet anderen aan om uit hun comfortzone te treden en nieuwe ideeën te omarmen.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een boogschutter om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.