steenbok (2)

Jobhoroscoop: sterrenbeelden op de werkvloer

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker die het huidige team perfect aanvult? Of zoek je een rechterhand met bepaalde eigenschappen? Vind je nieuwe werknemer aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld. Want dat kan veel onthullen over iemands werkvibe en professionele houding.

 

Waterman (20 januari – 18 februari)

Heb jij een Waterman aan je zijde? Dankzij z’n out of the box gave waait er altijd een frisse wind door kantoor. Lees hier onze 5 must-knows over Watermannen.

 

 


Vissen (19 februari – 20 maart)

Zitten er Vissen in jouw werkvijver? Op deze compassievolle collega kan je altijd rekenen! Lees onze 5 weetjes over Vissen-collega’s.

 

 

Ram (21 maart – 19 april)

Stormt er een Ram over jouw werkvloer? Dankzij dit vuurtype zijn moeilijke klanten en twijfelende collega’s passé. Ontdek de 5 sterke eigenschappen van Rammen.

 

 

 


Stier (20 april – 20 mei)

Rent er een Stier in jouw professionele arena? Z’n gedrevenheid zorgt voor een stabiele werkenergie. Lees onze 5 weetjes over Stier-collega’s.

 

 

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Verrijken Tweelingen jouw kantoor? Deze praatgrage collega kan niet stilzitten en vult een werkdag ‘t liefst met multitasken. Lees waarom Tweelingen meer dan welkom zijn in het team.

 

 


Kreeft (22 juni – 22 juli)

Waakt er een Kreeft over jouw team? Deze zorgzame collega tilt het bedrijf en je team naar een hoger niveau. Lees waarom de Kreeft zoveel goeds betekent.

 

 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is niet alleen de koning van de jungle. Ook op kantoor toont dit temperament zich vaak als leider. Lees hoe een Leeuw het verschil maakt op de werkvloer.

 

 


Maagd (23 augustus – 22 september)

Hoera, een Maagd in je team! Deze collega kan, wil en zal je nooit in de kou laten staan. Ontdek 5 professionele kwaliteiten van een maagd.

 

 

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit sterrenbeeld is een teamplayer in hart en nieren. Dit luchtteken lijkt zonder moeite de harmonie te bewaren. Lees de 5 troeven van een Weegschaal.

 


Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Op zoek naar iemand die met passie z’n job doet? Op deze toegewijde collega kan je bouwen! Ontdek de 5 sterktes van een Schorpioen.

 

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

Avontuur verzekerd met een Boogschutter op kantoor! Deze grensverleggende collega stimuleert groei bij zichzelf, anderen en het bedrijf. Lees de 5 troeven van een Boogschutter.

 


Steenbok (22 december – 19 januari)

Op zoek naar iemand met een langetermijnvisie die strategisch sterk is? Dan is deze nuchtere collega just what you need! Lees waarom een Steenbok-collega onmisbaar is.

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hiernaast.