JOBHOROSCOOP

Een Kreeft als collega? 5x ja!

Ben jij of is je collega jarig tussen 22 juni en 22 juli? Dan zit er een Kreeft in jouw team. Dit zorgzame waterteken volgt z’n buikgevoel en heeft een ongezien empathisch vermogen. Misschien zelfs iets te veel? Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over Kreeft-collega’s.

Vijf troeven van een Kreeft op de werkvloer:

1. Luisterend oor

De ultieme werktroef van Kreeft is ongetwijfeld het empathische vermogen. Emoties en behoeften van anderen begrijpen, kan dit waterteken als geen ander. Kreeften luisteren oprecht en zorgen voor een ondersteunende omgeving waarin collega’s en klanten alle kansen krijgen. De keerzijde van de medaille is dat ze hun eigen prioriteiten daardoor aan de kant durven schuiven.

2. Sterk buikgevoel

Nood aan een out of the box idee om een probleem om te lossen of risico’s te vermijden? Dan mag je op je twee oren slapen met een Kreeft in je team. Want dit teamlid heeft een innerlijk kompas om situaties in 1-2-3 te doorgronden en intuïtieve beslissingen te nemen.

3. Loyaal, loyaler, loyaalst

Het duurt soms even, maar eens een Kreeft zich ergens thuis voelt, is hij of zij een toegewijde en betrouwbare collega. De verantwoordelijke Kreeft zet alles op alles. Een loyalere collega kan je je team haast niet toewensen.

4. Creatief brein

Net zoals alle andere waterteken heeft de Kreeft een sterke verbeeldingskracht en een artistiek oog. Zoek je een teamgenoot om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Een Kreeft legt de nodige innovatieve ideeën op tafel. Een ware inspiratiebron voor je team!

5. Diplomatieke finesse

Kreeft-collega’s zijn meesters in het sussen van conflicten. Met hun tactvolle benadering en gevoelige aard weten ze netelige situaties snel weer tot rust te brengen. Ze houden van harmonie en doen er alles aan om iedereen in peis en vree te laten samenwerken. Kreeften zijn dan ook geboren projectmanagers of bemiddelaars.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een kreeft om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.