JOBHOROSCOOP

5x hoera, een Maagd op de werkvloer!

Is er op kantoor een jarige tussen 23 augustus en 22 september? Proficiat, dan zit er een Maagd in jouw team. Dit bedachtzame aardeteken zorgt ervoor dat alles pico bello in orde is en zet efficiëntie op de eerste plaats. Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over Maagd-collega’s.

Vijf verklarende weetjes van een Maagd op de werkvloer:

1. De lat ligt hoog

Een Maagd-medewerker geeft áltijd het beste van zichzelf en verwacht hetzelfde van collega’s. De lat ligt dus hoog en dat heeft te maken met haar perfectionisme. It’s all in the details, gelooft een Maagd. Een taak die grondig moet gebeuren? Dan is dit aardeteken jouw uitverkoren verantwoordelijke. De keerzijde van de medaille is dat je deze collega af en toe moet dwingen om de teugels wat losser te laten.

2. Vindt altijd de rode draad

Complexe problemen ontleden en er een efficiënte oplossing voor vinden, dat geeft een Maagd tonnen voldoening. Deze logische denker heeft een analytisch vermogen om U tegen te zeggen en vindt altijd de rode draad, hoe ingewikkeld de berg aan informatie ook is. Benut dit talent dus zeker om je processen te stroomlijnen.

3. Organisatietalent

Deadlines zijn voor een Maagd geen probleem. Dit sterrenbeeld is een krak in plannen en organiseren. Onder het motto ‘Eerst denken, dan doen’, weet een Maagd altijd heel goed waar die aan begint. Dankzij die goede voorbereiding en een sterke praktische ingesteldheid, verloopt elk initiatief, project of teamevent op rolletjes.

4. Betrouwbaar en betrokken

Als er íemand is waarop je kunt rekenen, is het wel een Maagd. Deze harde werker neemt het leven en alles wat daarbij komt kijken heel serieus. Op de werkvloer is de Maagd een betrouwbare teamplayer die z’n verantwoordelijkheid opneemt. Ergens hulp bij nodig? Een Maagd kan, wil en zal je niet in de kou laten staan.

5. Constructieve probleemoplosser

Een Maagd mag dan wel kritisch zijn, deze collega heeft altijd het beste met je voor. Met een paar gevatte vragen identificeert hij of zij valkuilen en verbeterpunten als geen ander. Om vervolgens een constructieve oplossing aan te reiken. Als dat niet waardevol is voor de continue groei van het bedrijf!

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een maagd om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.