JOBHOROSCOOP

Zo is de Stier als collega

Hangen op kantoor de verjaardagsslingers op tussen 20 april en 20 mei? Dan rent er een Stier over de werkvloer. Zit dit ambitieuze sterrenbeeld in je team of behoor je tot dit aardeteken? Lees dan snel wat er in de sterren geschreven staat over de carrière van Stieren.

Vijf dingen die je wil weten over het werkgedrag van de Stier:

1. Geld maakt gelukkig

Eerlijk is eerlijk, een Stier mikt op een job die geld opbrengt. Niet omdat hij het graag langs ramen en deuren naar buiten gooit. Wel omdat een Stier op lange termijn denkt en heel doelgericht te werk gaat. Dit ambitieuze sterrenbeeld zet dromen al snel om in plannen en is bereid om hard voor te werken voor materiële zaken.

2. Houdt van stabiliteit

Als aardeteken heeft de Stier een nuchtere en praktische kijk op de wereld. Eigenschappen die goed van pas komen als volger en nog beter als leider. Een managementfunctie gaat de Stier goed af. Dat heeft alles te maken met de doelgerichtheid van dit sterrenbeeld. Iedereen in het team weet wat er verwacht wordt en surft mee op de stabiliteit. 

3. Geduld, een mooie deugd

Duidelijke communicatie en efficiëntie, daar is volgens de Stier alles mee gezegd. Deze bedachtzame en geduldige collega neemt dan ook de tijd om een koers te bepalen en laat zich niet snel verleiden door drama of complexiteit. 

4. Een harde werker

Koppig, volhardend, loyaal… Het is maar hoe je het bekijkt. Een Stier is in ieder geval een harde werker. Die gedrevenheid straalt af op het ganse team en zorgt ervoor dat deadlines ruimschoots behaald worden. Gaat er iets niet zoals het berekend was? Dat werkt als een rode lap op de Stier en lokt frustraties uit. 

5. Real frolleagues

Een Stier mag op het eerste gezicht imposant overkomen, charmant is hij of zij zeker ook. Loopt het gesmeerd, dan deelt de attente Stier ook pluimen uit. Een fijn mens om voor te werken dus. De liefde tussen de Stier en z’n collega’s vloeit in twee richtingen. Hoe beter je dit sterrenbeeld leert kennen, hoe groter de vriendschap. 

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een stier om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.