JOBHOROSCOOP

Waarom een Tweeling-collega meer dan welkom is

Hiep, hiep, hoera, er is een jarig tussen 21 mei en 20 juni! Jouw team is dus gezegend met een Tweeling. Heb jij dit sterrenbeeld als collega of behoor je zelf tot dit luchtteken? Lees dan snel wat er in de sterren geschreven staat over Tweelingen op de werkvloer.

Vijf troeven van een Tweeling op kantoor:

1. Werken moet plezant zijn

Met een Tweeling op kantoor is het altijd feest. Deze goedgezinde collega maakt graag plezier en houdt er de sfeer in. Wat niet wil zeggen dat hij of zij niet serieus kan zijn. De Tweeling is gewoon geen fan van langdradige vergaderingen, kritiek en drama. Wil je deze persoon overtuigen of een moeilijk topic bespreken? Bereid je dan goed voor, hou het bondig en verwacht je aan een tegenwoord.

2. Vlotte babbelaar

Een Tweeling kan het goed uitleggen, dat is zeker. Een praatje slaan, een nieuw project pitchen, prospecting, luidop denken… Het gaat als vanzelf. De sociale Tweeling is dan ook op z’n best in een communicatieve job. Als nieuw teamlid ligt die binnen de kortste keren in de bovenste schuif bij collega’s en klanten.

3. Snel denkwerk

Het mag vooruit gaan als de Tweeling het voor het zeggen heeft. Dit sterrenbeeld is de ADHD’er van de dierenriem. Focus bewaren en precisiewerk zijn niet z’n sterkste kanten. Maar Tweelingen hebben wel energie voor het hele team en krijgen veel gedaan. Waar anderen de kriebels krijgen van hun overvolle agenda, geeft multitasking hen net energie.

4. Ideeën te over

De Tweeling is een onuitputtelijke bron van creativiteit en nieuwe ideeën. Dat in combinatie met een flinke dosis overtuigingskracht maakt dat dit sterrenbeeld scoort op een marketingafdeling, in een reclamebureau of als productontwikkelaar.

5. Hoe meer afwisseling, hoe liever

Een duracellkonijn op de werkvloer heeft zo z’n voordelen: er wordt veel werk verzet en lastminute wijzigingen zijn geen probleem. De keerzijde? Dit rusteloze sterrenbeeld heeft afwisseling nodig. Zoniet verveelt die zich snel. Een job met veel vrijheid waarin geen dag hetzelfde is, klinkt de Tweeling als muziek in de oren. Enkel een freelancebestaan is nóg aantrekkelijker.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een tweeling om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.