JOBHOROSCOOP

5 troeven van Vissen op de werkvloer

Verjaart een van je collega’s tussen 19 februari en 20 maart? Dan zitten er Vissen in jouw werkvijver. Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over dit waterteken op de werkvloer. 

Vijf verklarende weetjes over het werkgedrag van Vissen:

1. Gevoelig kantje

Vissen zijn het meest gevoelige teken uit de dierenriem. Zorgende of creatieve beroepen — waarbij een groot inlevingsvermogen een sterkte is — zijn dan ook op hun lijf geschreven. Hun sensitiviteit is iets om mee rekening te houden als collega of leidinggevende. Zo vinden Vissen erkenning belangrijk en hechten ze veel belang aan de werksfeer.

2. Om op te bouwen

Net omdat Vissen zich zo goed kunnen inleven in andere, kun je ook echt op hen rekenen. Dankzij hun compassie en vergevingsgezindheid, zijn Vissen-collega’s keer op keer de rots in de branding. De keerzijde van deze medaille is dat ze zichzelf en hun eigen behoeftes snel opofferen. Hou het aantal overuren dus in ‘t oog en waak over hun welzijn.

3. Fantasie troef!

De grootste werktroef van Vissen? Hun rijke fantasie waar ze volledig in opgaan. Vissen zien enkel opportuniteiten en minder de valkuilen. Eenmaal ze verkocht zijn aan een bepaald project of klant, is het glas van dromerige Vissen altijd halfvol. Daarom matchen ze ook best met pragmatische collega’s, die ervoor zorgen dat dromen ook waargemaakt worden.

4. Mee met de stroom

Als laatste sterrenbeeld in de dierenriem, zijn Vissen gezegend met eigenschappen van alle voorgaande sterrenbeelden. Als ware kameleons, passen ze zich makkelijk aan in verschillende situaties. Dat maakt van hen aangename teamgenoten die zich flexibel opstellen. Ze gaan als het ware mee met de stroom! 

5. Stijlvolle collega’s

Die kameleon-vibes spelen Vissen ook vaak uit. In combinatie met hun rijke fantasie, geeft dit interessante transformaties. Hun creativiteit zorgt ervoor dat ze elke dag met een andere stijlvolle look op de werkvloer verschijnen. Een inspiratie voor het team en de klanten!

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een vis om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.