JOBHOROSCOOP

Een Weegschaal-collega? Yes, yes, yes!

Deel jij verjaardagskussen uit tussen 23 september en 22 oktober? Schol op die Weegschaal-collega(‘s)! Dit sociale sterrenbeeld vult zowat elk team aan. Lees snel wat er in de sterren geschreven staat over dit luchtteken.

Vijf pluspunten van een Weegschaal op de werkvloer:

1. Weegt beslissingen af

Weegschalen staan er om bekend dat ze moeilijk knopen kunnen doorhakken. Toch heeft dat zo z’n voordelen: elke pro of con wordt in de schaal gelegd om na lang beraad een weloverwogen beslissing te maken. Op impulsieve of onverantwoorde keuzes zal je deze collega niet zo gauw betrappen.

2. Topbemiddelaar

Zolang alles op de werkvloer in balans is, is de Weegschaal gelukkig. Deze teamplayer doet er dan ook alles aan om iedereen op dezelfde golflengte te brengen én te houden. Dreigt een meningsverschil de harmonie in het team te verstoren? De Weegschaal modereert als geen ander.

3. Houdt van mooie dingen

Weegschalen hebben een natuurlijke affiniteit voor esthetiek. Een job in de mode- of kunstsector is hen op het lijf geschreven. Heeft de Weegschaal iets voor ogen? Dan doet die er alles aan om dat idee te realiseren.

4. Socializet als de beste

De charme van een Weegschaal, daar kan niemand tegenop. Dit sterrenbeeld maakt snel contact en kan het met iedereen goed vinden. De attente Weegschaal stelt die nieuwe collega of introverte klant snel op z’n gemak en vraagt je elke dag hoe het gaat. Wedden dat die na je vakantie nog weet wat er op je holidaybucketlist stond?

5. Het glas is altijd halfvol

Top, super, fantastisch, prima…! Een Weegschaal ziet het leven door een roze bril. En dat merk je aan alles. Zodra deze collega komt binnenwaaien, hangt er positiviteit in de lucht en zijn problemen relatief. Zelfs op de drukste dagen.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een weegschaal om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.