JOBHOROSCOOP

Zo maakt een Leeuw het verschil op de werkvloer

‘Lang zal hij/zij/jij leven’ tussen 23 juli en 22 augustus? Dan is jouw team gezegend met een Leeuw. Dat deze collega trots, vastberaden en artistiek is, staat in de sterren geschreven. Lees snel hoe zich dat vertaalt naar de werkvloer.

Vijf handige weetjes over het werkgedrag van de Leeuw:

1. Koning van de werkvloer

Eerlijk, ook de werkvloer kan soms een jungle zijn. En dan weet een Leeuw voldoende leiderschap en zelfvertrouwen aan de dag te leggen om een team te sturen. Net zoals de andere vuurtekens — de Ram en de Boogschutter — beschikt de Leeuw over een flinke dosis charisma waarmee die collega’s inspireert en motiveert.

2. Showtime!

Acteur, kunstenaar, verkoper… Als een Leeuw maar in de spotlights mag staan, is hij of zij gelukkig. Deze collega doet er alles aan om een goede eerste indruk te maken. En dat gebeurt vaak met de nodige flair en creativiteit. Op de werkvloer komt die levendige verbeelding ook weleens tot uiting in originele oplossingen en vernieuwende ideeën. Maar pas op, ga je lopen met z’n pluimen, dan ontwijk je de fiere Leeuw best even.

3. No mountain high enough

Een Leeuw-medewerker gaat confrontaties, risico’s en uitdagingen niet uit de weg. Als de onbevreesde Leeuw ergens z’n zinnen op heeft gezet, doet die er alles aan om z’n doel te bereiken. Zo slaagt die erin om z’n meest ambitieuze dromen waar te maken. Roarrr!

4. Een voorbeeld voor anderen

Een Leeuw die z’n passie volgt is een echte ambassadeur van het bedrijf. Deze medewerker is fier op z’n werk en is graag een voorbeeld voor collega’s. Want zijn manier is ook gewoon de beste, vindt de trotse Leeuw. Een Ram of Stier denkt daar waarschijnlijk anders over, maar voor de meeste sterrenbeelden is zo’n voorbeeld op de werkvloer geruststellend.

5. Beschermer van de troep

Net zoals in de natuur, zorgt een Leeuw voor z’n troep. Manager of assistent, een Leeuw-medewerker is nooit bang om z’n stem te laten horen en op te komen voor zichzelf en anderen. Deze betrouwbare en moedige collega always got your back en zet alles op alles om team goals te bereiken.

Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Is je bedrijf op zoek naar een leeuw om je team compleet te maken?

Graag up to date blijven van alle jobhoroscopen?

Wij zorgen ervoor dat jij als eerste de nieuwste jobhoroscopen in jouw mailbox ontvangt!
Laat je gegevens achter via de knop hieronder.